Κλειστά και τα φροντιστήρια σε Αχαϊα, Ηλεία, Ζάκυνθο

 Μετά την εκδήλωση κρουσμάτων κορωνοϊού

Ύστερα από την σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Ειδικών Λοιμωξιολόγων για το νέο Κορωνοϊό Καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Τσιόδρα, το Δ.Σ. του Συλλόγου Φροντιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος ανακοινώνει πως τα Φροντιστήρια Μέσης & Ανώτερης Εκπαίδευσης που λειτουργούν στους νομούς Αχαϊας, Ηλείας και Ζακύνθου πρέπει να παραμείνουν κλειστά για την περίοδο Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Παρατίθεται ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:

"Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη Λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό, αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση η λήψη εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του ιού στην περιοχή.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αναστολή της λειτουργίας όλων των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων, καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία), για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020.

Τα μέτρα θα επαναξιολογηθούν εντός του επόμενου 48ώρου".

https://www.thebest.gr/

Ξεκινούν οι Αιτήσεις για τις Πανελλαδικές 2020
Τράπεζα Θεμάτων: Πανελλαδικού τύπου εξετάσεις στο ...