Ο ΟΜΙΛΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Τα πολυεπίπεδα ολιγομελή τμήματα του προγράμματος της ΟΡΜΗΣ επιτρέπουν αφενός στους διδάσκοντες την άμεση επίλυση των όποιων μαθησιακών προβλημάτων του κάθε μαθητή και αφετέρου, σε κάθε μαθητή, να εξατομικεύσει την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Τα εργαλεία που διαθέτει ο εκπαιδευτικός της ΟΡΜΗΣ ορίζονται από τη φωτεινή ιστορία της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ύλης επιτρέπει στον διδάσκοντα τις πολλές επαναλήψεις για την κατανόηση της ύλης.

Τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα ελέγχουν την κατανόηση από τον μαθητή, καθώς και την ετοιμότητα του κάθε εκπαιδευόμενου σε σχέση με την διεξαγωγή των εξετάσεων του σχολείου.

Τα επαναληπτικά σεμιναριακά μαθήματα της Κυριακής επιτρέπουν την καλύτερη κατανόηση της ύλης και την κάλυψη των πιθανών μαθησιακών κενών του κάθε μαθητή.

Η ομογενοποίηση του βαθμολογικού επιπέδου των μαθητών σε κάθε φροντιστηριακό τμήμα επιτρέπει στους φροντιστές της ΟΡΜΗΣ την καλύτερη συγκρότηση του ημερήσιου μαθήματος, καθώς απευθύνεται σε μαθητές του ίδιου επιπέδου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το πρόγραμμα της ΟΡΜΗΣ βασίζεται στην ανθρωποκεντρική εκπαιδευτική διαδικασία, με την οποία τα μαθησιακά προβλήματα του κάθε μαθητή και της καθεμιάς μαθήτριας αντιμετωπίζονται ξεχωριστά με ιδιαίτερο τρόπο.

Περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Τα κέντρα εκπαίδευσης ΟΡΜΗ με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, βρίσκονται σε σημεία της πόλης όπου οι μαθητές μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους.

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022