ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Ενημέρωση Γονέων

Οι τρεις πόλοι της επιτυχίας ενός μαθητή είναι η συνέπεια και η προσπάθεια με τις οποίες αντιμετωπίζει την προετοιμασία του, η παρακολούθηση και η προσοχή που δείχνει η κάθε οικογένεια σε σχέση με τον μαθητή και η συνέπεια με την οποία η κάθε φροντιστηριακή μονάδα εκπαιδεύει τους μαθητές και τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ.

Βασιζόμενοι σε αυτό το δυνατό τρίπολο επιτυχίας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΟΡΜΗΣ ενημερώνει ως σύμβουλος εκπαίδευσης τους γονείς και τους κηδεμόνες σε τακτά διαστήματα και σε τελείως προσωπικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα ΟΡΜΗ είναι ένα ολοκληρωμένο και δοκιμασμένο σύστημα εκπαίδευσης, που με έναν μοναδικό τρόπο συνομιλεί μαθησιακά με τον κάθε μαθητή, με ταυτόχρονη καταγραφή των όποιων αδυναμιών διαθέτει για να τις επιλύσει άμεσα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022