ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μηχανογραφικό

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου είναι από τα σπουδαία και άκρως αναγκαία για να ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων με επιτυχή τρόπο. Η άρτια και σωστή κατάρτιση έχει ως αποτέλεσμα την εισαγωγή των υποψηφίων στη σχολή που επιλέγουν να σπουδάσουν.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ με τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους, σε καθορισμένη συνάντηση με τον κάθε υποψήφιο και την οικογένειά του ξεχωριστά, μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία για την κατανόηση των επιθυμιών και των ενδιαφερόντων του, λαμβάνοντας παράλληλα υπ’ όψιν και τα χαρακτηριστικά της οικογένειας, βοηθούν τους υποψηφίους να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους.

Κάθε έτος, αυτή η συνεργασία δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να μεγιστοποιηθεί η απόδοση της βαθμολογίας του κάθε υποψηφίου με το να εισαχθεί στη σχολή που θέλει περισσότερο από αυτές που του επιβάλλει η βαθμολογία του. Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου είναι και συνάρτηση της ενημέρωσης για τον επαγγελματικό προσανατολισμό που σε ετήσια βάση οργανώνουν τα εκπαιδευτικά κέντρα Ορμή και ενημερώνουν τους μαθητές τους, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε με τη δημιουργία των αντίστοιχων ημερίδων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας