ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Φοιτητικό

Ο τομέας φοιτητικών προγραμμάτων της ΟΡΜΗΣ λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας και εγκαινιάζει μια νέα αντίληψη στην υποστήριξη των φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου, των ΑΤΕΙ και του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Στόχος του είναι η ολοκληρωμένη προετοιμασία των φοιτητών και των φοιτητριών για τις εξεταστικές περιόδους, από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό που παρέχει μαθήματα όλων των γνωστικών αντικειμένων.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της φοιτητικής ζωής, τις ανάγκες κάθε Σχολής και σε συνεργασία με τους ίδιους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, καταρτίζουμε και προσαρμόζουμε κατάλληλα ένα ευέλικτο πλάνο μαθημάτων που εξασφαλίζει αφενός την άρτια προετοιμασία και αφετέρου την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση του προγράμματος των φοιτητών.

Όσον αφορά την προετοιμασία αποφοίτων για τις κατατακτήριες εξετάσεις, ιδιαίτερα σε σχολές υψηλής ζήτησης όπως η Ιατρική και τα Πολυτεχνεία, ο τομέας φοιτητικών προγραμμάτων της ΟΡΜΗΣ λειτουργεί με σαφές χρονοδιάγραμμα , έτσι ώστε να μεγιστοποιούνται τα οφέλη που εξασφαλίζει η έγκαιρη προετοιμασία των υποψηφίων.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία
ή διευκρίνιση. Μη διστάσετε να μας καλέσετε
στο 2610.622855 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

-Εξαμηνιαίας προετοιμασίας (full-term course)

Ο φοιτητής προετοιμάζεται για τις ανάγκες του γνωστικού αντικειμένου ακολουθώντας τον κανονισμό σπουδών του οικείου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Ο υπεύθυνος σπουδών μαζί με τον διδάσκοντα καταρτίζουν αναλυτικό πλάνο διδασκαλίας (διδακτέα ύλη- ώρες) και γίνεται ενημέρωση προς τον φοιτητή. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων πραγματοποιούνται διαγωνίσματα εσωτερικής αξιολόγησης, ενώ στο τέλος του προγράμματος διενεργείται προσομοιωτικό διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης.

-Βραχείας προετοιμασίας (short-term course)

Ο τομέας φοιτητικών προγραμμάτων αναλαμβάνει την βραχυχρόνια προετοιμασία γνωστικών αντικειμένων με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε φοιτητές που αποφασίζουν να προετοιμαστούν την τελευταία στιγμή όσο και σε φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν μια ουσιαστική επανάληψη στο γνωστικό αντικείμενο.

*Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν είτε ιδιαίτερα είτε σε τμήμα.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι εκπαιδευτικοί του τομέα φοιτητικών προγραμμάτων αναλαμβάνουν την υποστήριξη επικουρικών και απαλλακτικών εργασιών, εργασιών προόδου καθώς και διπλωματικών εργασιών. Κύριος στόχος είναι η κατανόηση της δομής μια εργασίας και η δυνατότητα παρουσίασής της από τον φοιτητή.

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις απαιτούν τον μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας και σεβασμού ως προς την συνειδητή απόφαση του εκάστοτε υποψηφίου. Γνωρίζοντας από προσωπική πείρα τόσο την διαδικασία όσο και το αποτέλεσμα, με πρόσφατη πρωτιά σε κατατακτήριες εξετάσεις, ο υπεύθυνος σπουδών καταρτίζει το πλάνο σπουδών, μετά από ουσιαστική συζήτηση με τον υποψήφιο φοιτητή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Follow Us