ΚΔΑΠ - Δημιουργική Απασχόληση
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ
γνωρίζουμε σπουδαίους επιστήμονες και τις εφευρέσεις τους και στη συνέχεια προσπαθούμε να υλοποιήσουμε χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
ένα εργαστήριο που συνδυάζει το θεατρικό παιχνίδι και την τέχνη της αφήγησης .σκοπός του εργαστήριου είναι η έκφραση των συναισθημάτων και η ορθή χρήσης της γλώσσας.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ – ΚΟΜΙΚΣ
εκτός από συγγράφεις τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εικονογράφοι της δίκης τους ιστορίας
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ
αφού δούμε η διαβάσουμε μια ιστορία από τη μυθολογία , συζητάμε για τον ηρώα και να τον συγκρίνουμε με άλλους ήρωες
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ
ένα εργαστήρι με χρήση θεατρικού παιχνιδιού αλλά με στόχο τα παιδιά που θα συμμετέχουν σε αυτό να ετοιμάσουν μια μικρή παράσταση και να την παρουσιάσουν στη λήξη των καλοκαιρινών προγραμμάτων.
Για περισσότερες λεπρομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες, την αίτηση και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ΚΔΑΠ Da Vinci by ΟΡΜΗ