ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Γυμνάσιο

Το Γυμνάσιο είναι η εκπαιδευτική βαθμίδα η οποία στοχεύει στην δόμηση των γνωστικών δεξιοτήτων των μαθητών, δηλαδή στην αφομοίωση των βασικών γνώσεων των Θετικών και Θεωρητικών Επιστημών αλλά και στην ανάπτυξη της αναλυτικής και συνθετικής σκέψης των μαθητών.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι δυσκολίες που αρκετοί μαθητές αντιμετωπίζουν στη συνέχεια στο Λύκειο, εντοπίζονται στην ατελή και αποσπασματική δόμηση τους στο Γυμνάσιο.

Το Πρόγραμμα Σπουδών της ΟΡΜΗΣ για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου στοχεύει τόσο στην προετοιμασία των μαθητών για τη σχολική καθημερινότητα, όσο και στην σωστή και επαρκή δόμηση των γνωστικών δεξιοτήτων τους, ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα του Λυκείου.ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019


ΜΑΘΗΜΑΤΑΩΡΕΣ
Θετικά Μαθήματα 5
Θεωρητικά Μαθήματα 5
*Φύλλα Εργασίας 1
Σύνολο: 11

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022