ΛΥΚΕΙΟ

Λύκειο

Οι εκπαιδευτικές μονάδες των ΟΡΜΗ –ΑΡΙΣΤΑ έχουν συγκροτήσει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για τις τάξεις του Λυκείου που στοχεύουν στην επιτυχία των μαθητών και μαθητριών στη πρώτη σχολή επιλογής τους.

Για μας στην ΟΡΜΗ είναι εξαιρετικά σπουδαίο και αποτελεί στόχο επιτυχίας, οι μαθητές μας να σπουδάζουν αυτό που έχουν προγραμματίσει και έχουν τάξει ως επιστημονικό εργαλείο στο βίο τους δηλαδή να μπαίνουν στην πρώτη σχολή επιλογής τους.

Οι τρεις τάξεις του Λυκείου έχουν η κάθε μία τα χαρακτηριστικά της τα οποία μπορεί να διαφέρουν στο γνωστικό επίπεδο και τη δυσκολία τους αλλά οφείλουν να υπηρετούν τον τελικό στόχο που θέτει κάθε φορά ο καθένας μαθητής και καθεμιά μαθήτρια ξεχωριστά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022