ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Διαγωνίσματα - ΟΕΦΕ

Τα επαναληπτικά διαγωνίσματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ) γίνονται σε ετήσια βάση σε δύο χρονικές εφαρμογές, στο πρώτο και στο δεύτερο τετράμηνο του σχολικού έτους.

Έχουν ως στόχο την προσομοίωση των φροντιστηριακών εξετάσεων τόσο στο περιβάλλον του λυκείου όσο και στο περιβάλλον των πανελληνίων εξετάσεων.

Η συμμετοχή των μαθητών σε αυτά τα προγράμματα είναι ουσιαστική και για το γεγονός ότι κατακτούν την ύλη τους έγκαιρα και έτσι μπορούν να συγκροτήσουν αρκετές επαναλήψεις μέχρι τη λήξη των προγραμματισμένων μαθημάτων σε κάθε τάξη του Λυκείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022