ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Στα εκπαιδευτικά κέντρα ΟΡΜΗ ΑΡΙΣΤΑ, παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις εκπαίδευσης στους μαθητές και στις μαθήτριες που παρακολουθούν τα προγράμματά μας.

Σε συνεργασία με τον Στράτο Στρατηγάκη προτείνουμε την πλατφόρμα του επαγγελματικού προσανατολισμού σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Για την καλύτερη κατανόηση τόσο των μαθητών και των μαθητριών όσο και των οικογενειών τους για το τι σχολή ή ομάδα σχολών ταιριάζει στο μαθησιακό τους τύπο, σε κάθε εκπαιδευόμενο παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το τεστ σκιαγραφεί τις μαθησιακές δυνατότητες του κάθε μαθητή και της κάθε μαθήτριας. Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ, προσδιορίζεται από τους εξειδικευμένους επιστήμονες των εκπαιδευτικών κέντρων ΟΡΜΗ ΑΡΙΣΤΑ, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για κάθε μαθητή και μαθήτρια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία
ή διευκρίνιση. Μη διστάσετε να μας καλέσετε
στο 2610.622855 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Follow Us