ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φύλλα Εργασίας

Η πιστοποιημένη εκπαίδευση που παρέχουν τα φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ διαθέτει πολλούς βαθμούς, ελέγχου τεκμηρίωσης του μαθησιακού επιπέδου των μαθητών και μαθητριών με τους οποίους συνεργάζονται.

Το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ, εκτός από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαγωνισμάτων σε όλα τα μαθήματα περιοδικά, διαθέτει και το δυναμικό εργαλείο εκπαίδευσης, που είναι τα φύλλα εργασίας. Σε μηνιαίο επίπεδο ο εκπαιδευτικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος παραδίδει στους μαθητές ένα σύνολο από ασκήσεις και ερωτήσεις για κάθε μάθημα που παρακολουθούν.

Με αυτόν τον τρόπο ελέγχου και ουσιαστικής κατανόησης της ύλης, συμπληρώνεται ο τρόπος διδασκαλίας στην αίθουσα. Έτσι, με πολλούς τρόπους, ο μαθητής και η μαθήτρια βρίσκονται σε εγρήγορση, ολοκληρώνουν και κατανοούν πλήρως την ύλη που οφείλουν να γνωρίζουν σε κάθε μάθημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας