ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φύλλα Εργασίας

Η πιστοποιημένη εκπαίδευση που παρέχουν τα φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ διαθέτει πολλούς βαθμούς, ελέγχου τεκμηρίωσης του μαθησιακού επιπέδου των μαθητών και μαθητριών με τους οποίους συνεργάζονται.

Το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ, εκτός από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαγωνισμάτων σε όλα τα μαθήματα περιοδικά, διαθέτει και το δυναμικό εργαλείο εκπαίδευσης, που είναι τα φύλλα εργασίας. Σε μηνιαίο επίπεδο ο εκπαιδευτικός υπεύθυνος του κάθε τμήματος παραδίδει στους μαθητές ένα σύνολο από ασκήσεις και ερωτήσεις για κάθε μάθημα που παρακολουθούν.

Με αυτόν τον τρόπο ελέγχου και ουσιαστικής κατανόησης της ύλης, συμπληρώνεται ο τρόπος διδασκαλίας στην αίθουσα. Έτσι, με πολλούς τρόπους, ο μαθητής και η μαθήτρια βρίσκονται σε εγρήγορση, ολοκληρώνουν και κατανοούν πλήρως την ύλη που οφείλουν να γνωρίζουν σε κάθε μάθημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022