Ενημέρωση Μαθητών για τις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων

 Στο πλαίσιο συνεργασίας του στρατού με τους φορείς εκπαίδευσης, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών προτίθεται να υποδεχθεί και να ενημερώσει τους μαθητές των λυκείων και γυμνασίων για τις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων, στο χρονικό διάστημα από 3 Δεκεμβρίου 2018 έως και 28 Φεβρουαρίου 2019.



Οι ημερομηνίες και οι ώρες των επισκέψεων θα καθοριστούν με απευθείας συνεννόηση των ενδιαφερομένων γυμνασίων και λυκείων με το Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων (ΤΕΕ-Μ) της Σχολής.



Η ενημέρωση θα γίνεται στο κέντρο ψυχαγωγίας και στη συνέχεια οι μαθητές θα ξεναγούνται στις εγκαταστάσεις της Σχολής και στο στρατιωτικό μουσείο.
Πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Σπουδών.

Πηγή:http://panelladikes24.blogspot.com/

Τι αλλάζει από φέτος στις εξετάσεις των μαθητών τη...
Από σήμερα οι ενστάσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητ...

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022