Αντιστοιχίες Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τροποποιήθηκαν οι αντιστοιχίες τμημάτων του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που προέκυψε από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, με άλλα πανεπιστημιακά τμήματα.

Συγκεκριμένα:

  • το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ορίζεται αντίστοιχο με το τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου
  • το τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ορίζεται αντίστοιχο με τα τμήματα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ομάδα αντίστοιχων τμημάτων Τουριστικών Σπουδών)
  • το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ορίζεται αντίστοιχο με τα τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά (ομάδα αντίστοιχων τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΠΕ)
  • το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ορίζεται αντίστοιχο με τα τμήματα Νοσηλευτικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικές...

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022