Στη Βουλή ο σχεδιασμός τα μέτρα της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων

 Την Τρίτη (25 Αυγούστου) θα συνεδριάσουν από κοινού η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το άνοιγμα των σχολείων

Την Τρίτη θα ενημερωθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τους όρους υπό τους οποίους θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, καθώς θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων από κοινού με τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την προηγούμενη ημέρα (Δευτέρα 24 Αυγούστου) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της υπουργού Παιδείας, όπου θα περιγράψει αναλυτικά το πλαίσιο και τα υγειονομικά μέτρα για το άνοιγμα των σχολείων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια και της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Βουλή:

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ώρα 13.00΄ - Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών από τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλειο Κικίλια και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με το άρθρο 36§5 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid–19) στους τομείς αρμοδιότητάς τους.

www.alfavita.gr
Σήμερα (4 μ.μ.): Παρουσίαση των μέτρων για το άνοι...
Ν. Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Μάσκες σε όλους ...

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022