Στη Βουλή ο σχεδιασμός τα μέτρα της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων

 Την Τρίτη (25 Αυγούστου) θα συνεδριάσουν από κοινού η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το άνοιγμα των σχολείων

Την Τρίτη θα ενημερωθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τους όρους υπό τους οποίους θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, καθώς θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων από κοινού με τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την προηγούμενη ημέρα (Δευτέρα 24 Αυγούστου) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της υπουργού Παιδείας, όπου θα περιγράψει αναλυτικά το πλαίσιο και τα υγειονομικά μέτρα για το άνοιγμα των σχολείων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια και της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Βουλή:

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ώρα 13.00΄ - Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών από τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλειο Κικίλια και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με το άρθρο 36§5 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid–19) στους τομείς αρμοδιότητάς τους.

www.alfavita.gr
Σήμερα (4 μ.μ.): Παρουσίαση των μέτρων για το άνοι...
Ν. Κεραμέως για άνοιγμα σχολείων: Μάσκες σε όλους ...