ΝΕΑ - BLOG

Εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματός Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στους μαθητές των φροντιστηρίων ΟΡΜΗ ΑΡΙΣΤΑ!!

 Τα φροντιστήρια Ορμή Αριστα, στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των υποψηφίων για τη συγκρότηση του Μηχανογραφικού δελτίου τους ,επισκέφθηκαν με πλήθος μαθητών και μαθητριών που ενδιαφέρονται για την επιστήμη του Χημικού Μηχανικού τις εγκαταστάσεις στο πανεπιστήμιο Πατρών το αντίστοιχο Τμήμα. 

Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του τμήματος Δ. Βαγενάς και ο καθηγητής Ελευθέριος  Αμανατίδης οι οποίοι παρουσίασαν στο αμφιθέατρο της σχολής το πρόγραμμα σπουδών και τα επαγγελματικά δεδομένα του τμήματος καθώς και για τις δυνατότητες της σχολής να εκπαιδεύσει επιστήμονες μηχανικούς στην έρευνα, την ανάπτυξη και τη βελτίωση μεθόδων παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων, στην τεχνολογία υλικών, την προστασία του περιβάλλοντος και την παραγωγή ενέργειας.

Οι υποψήφιοι φοιτητές στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε εργαστήρια του τμήματος όπου και ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους καθηγητές για την αξία και τις δυνατότητες  που δίνει η μελέτη μέσω εργαστηριακων ασκήσεων όπως και την προσφορά της στην κατανόηση της θεωρίας.

Μετεγγραφές: Οι νέες αντιστοιχίες τμημάτων Πανεπισ...
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Follow Us