Ενοποίηση τριών ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας - Εξελίξεις

 Τον δρόμο της Βουλής παίρνει η ενοποίηση τριών ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ίδρυση - με νόμο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου - του νέου ενιαίου ΔΙΠΑΕ, με τα ΤΕΙ Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας και το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη των διοικήσεων των Ιδρυμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, παρουσία του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιώργου Αγγελόπουλου.
"Με το Διεθνές Πανεπιστήμιο προχώρησε η συζήτηση, κλείσαμε όλες τις λεπτομέρειες και υπάρχουν κάποιες μικρές, που τις βλέπουμε, ώστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου όλα να έχουν τελειώσει", δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Γαβρόγλου.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Σμαρώ Αβραμίδου

Το νέο ΠΔ για την αξιολόγηση των μαθητών του Επα...
Ιδρύεται Τομέας Εφαρμοσμένων και Υπολογιστικών ...

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022