ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018

Θερινή Περίοδος 2020

Τα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ για μια ακόμη χρονιά με συνέπεια, οργανώνουν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας για μαθητές της Γ΄ Λυκείου, με δίδακτρα προσαρμοσμένα στην κρίση, σε ολιγομελή τμήματα.

Η σωστή και έγκυρη προετοιμασία των μαθητών και των μαθητριών που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι απ'αυτά τα "εργαλεία" εκπαίδευσης στα οποία οφείλεται το μεγάλο ποσοστό επιτυχιών των φροντιστηρίων ΟΡΜΗ ΑΡΙΣΤΑ για αρκετά χρόνια.

Η θερινή προετοιμασία θα ξεκινήσει την 15η Ιουνίου και θα διαρκέσει 6 εβδομάδες. Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι θερινές εξετάσεις για την ύλη της θερινής προετοιμασίας.

Η μεθοδική και οργανωμένη προετοιμασία των θερινών τμημάτων έχει ως στόχο την κάλυψη μεγάλου ποσοστού της ύλης σε κάθε μάθημα και διαγνώσκει πιθανές ελλείψεις των προηγούμενων χρονιών. Ακόμα:

- Θερινά τμήματα για τους μαθητές που θα αποφοιτήσουν από την Α΄ Λυκείου δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν σωστά την κατεύθυνσή τους.

- Θερινά τμήματα για τους απόφοιτους μαθητές του γυμνασίου, με στόχο την ευκολότερη ένταξή τους στα μαθήματα του Λυκείου.

- Θερινά τμήματα για μαθητές Δημοτικού, ώστε να καλυφθούν οι όποιες μαθησιακές δυσκολίες.

Οι μαθητές των Φροντιστηρίων ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ αγγίζουν κάθε χρόνο ποσοστό επιτυχίας που πλησιάζει το 99%.

*Εγγραφές από 15 Μαΐου.
*Έναρξη θερινών τμημάτων για Γ΄ Λυκείου, 20 Ιουνίου
*Έναρξη θερινών τμημάτων για Α΄ και Β΄ Λυκείου, 22 Ιουνίου
*Έναρξη θερινών τμημάτων για Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου 22 Ιουνίου
*Από το Δημοτικό στο Γυμνασιο, 4 Ιουλίου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία
ή διευκρίνιση. Μη διστάσετε να μας καλέσετε
στο 2610.622855 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμα σας

Συμπληρώστε τα γράμματα/αριθμούς
Συμπληρώστε τα γράμματα/αριθμούς
ΑνανέωσηInvalid Input

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στην ΟΡΜΗ δεν υπάρχουν μαθησιακά προβλήματα που δεν λύνονται, φροντίζουν γι' αυτό οι super heroes?‍♂️?‍♀️ καθηγητές μας που κάνουν τους μαθητές μας ?‍??‍? να αισθάνονται δυνατοί?? και ικανοί για όλα!!! Γιατί γνωρίζουν την Τέχνη της Εκπαίδευσης!!! Πάτρα – Ζαρουχλέικα – Παραλία – Οβρυά – Αγυιά – Ρίο ?ΠΑΤΡΑ: Γούναρη 35 & Κανακάρη ?ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Διομείας 1 & Ευβοίας ?ΑΓΥΙΑ: Ανθεμίου 7 & Κρατίνου ?ΡΙΟ: Σταυροπούλου 25 ??ΟΒΡΥΑ : Δημοκρατίας 75 ??ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου 30-31 Πληροφορίες - Εγγραφές: ☎️ 2610622855 & 2610279873 ?www.ormi.edu.gr #ormi #frontistiria #education #students #highschool #exam

Posted by Εκπαιδευτικά Κέντρα ΟΡΜΗ on Saturday, 27 August 2022