Μελέτη

Da Vinci - Μελέτη Δημοτικού

Τα εκπαιδευτικά κέντρα ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ αναπτύσσουν την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα και στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση με τα προγράμματα μελέτης Da Vinci.

Η μελέτη σε καθημερινή βάση των μαθητών της δημοτικής εκπαίδευσης παρέχει, αφ’ ενός στις οικογένειες τους τη δυνατότητα να τους έχουν επαρκώς προετοιμασμένους για την επόμενη μαθησιακή τους μέρα και αφ’ ετέρου στους μαθητές και τις μαθήτριες, να καλύπτουν τις όποιες μαθησιακές τους ανάγκες, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον με βιωματικό και διαδραστικό τρόπο.

Οι εκπαιδευτές - παιδαγωγοί που υπηρετούν τα προγράμματα Da Vinci by ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ για τη μελέτη δημοτικού, με την αρτιότητα αλλά και τη στοχευμένη εκπαίδευση που προσφέρουν, στον απαιτούμενο χρόνο και χωρίς να κουράζουν τους μαθητές, επιτυγχάνουν τον στόχο τους επαρκώς. Τα κέντρα μελέτης για το δημοτικό λειτουργούν σε ημερήσια βάση για όλη την εβδομάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικά Γραφεία Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα

  •   2610.622855

  •   2610.279873

  •   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα μας

Follow Us